Известие

Collapse
No announcement yet.

Сензора на съединителя - размишления

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Говорим за коли без жило на газта. Аз имам 3 Алфи, двете са със жила едната е без жило.

Comment

• Първоначално публикувано от ZaRoo Покажи съобщение
      Говорим за коли без жило на газта. Аз имам 3 Алфи, двете са със жила едната е без жило.
      Днес карах две от алфите, едната с жило, другата е без жило. Едната няма машинка, другата има, разлика няма.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        Днес карах две от алфите, едната с жило, другата е без жило. Едната няма машинка, другата има, разлика няма.
        Няма и да има

Comment

• добре че ми каза

Comment

добре че ми каза
            Просто няма да гоусетиш. Продължавай да се чудиш

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
              Просто няма да гоусетиш. Продължавай да се чудиш
              А бе я не ми се прави на загадъчен, гола вода си

Comment

А бе я не ми се прави на загадъчен, гола вода си
                Ти не четеш горните постове, където някои са понаписали истината, а сега се дървиш. Аз може да съм гола вода, но поне съм вода. А ти и това не си. Остава въздух .... без налягане

Comment

• така, две смислени думи можеш ли да вържеш? пак ми се правиш на загадъчен, това ти е любимото, защото нямаш отговори.

Comment

така, две смислени думи можеш ли да вържеш? пак ми се правиш на загадъчен, това ти е любимото, защото нямаш отговори.
                    Птговпр съм дал по-нагоре, чети

Comment

• Да, изглежда че и една смислена дума не можеш да напишеш, това също ти е любимо, когато нямаш отговор- писах по-нагоре. Напиши пак да видя. Не намирам задоволително обяснение по-нагоре.

Comment

Да, изглежда че и една смислена дума не можеш да напишеш, това също ти е любимо, когато нямаш отговор- писах по-нагоре. Напиши пак да видя. Не намирам задоволително обяснение по-нагоре.
                        Колегата с пантерата също е написал хубави неща. Но като не можеш да ги разбереш си е ... твой проблем

Comment

• Пак продължаваш в познатия стил. Нищо смислено, само глупости, дай да видя твоите писания, че не намирам информация за решение.

Comment

Пак продължаваш в познатия стил. Нищо смислено, само глупости, дай да видя твоите писания, че не намирам информация за решение.
                            Ами чети, само ти мрънкаш, щото хем не разбираш явно, но се стремиш да продължиш дъха на заяждане с мен

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                              Ами чети, само ти мрънкаш, щото хем не разбираш явно, но се стремиш да продължиш дъха на заяждане с мен
                              Дай бе, дай линк да видим, не разбираш ли?

Comment

Дай бе, дай линк да видим, не разбираш ли?
                                Чети в темата, Миято, например, отсявай полезното, че плявата е доста и ти допринасяш затова

Comment

Working...
                                X